Cosir per a donar vida: UP Russafa s’implica per la infància


En l’aula de ‘Tall i Confecció’ de #UPRussafa han convertit la màquina de cosir en una eina per a ajudar als xiquets i xiquetes de Txernòbil, Àfrica i Ucraïna.

Mentre aprenen a cosir, les participants estan confeccionant bosses amb teles africanes per a “Espai solidària, fundació junts per la vida” (https://www.juntosporlavida.org/), un espai situat en la C/Buenos Aires de València on es treballa per la defensa dels drets humans a través de l’acolliment i mitjançant la cooperació al desenvolupament, amb l’objectiu de millorar la vida de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat i extrema pobresa. El ‘Espaisolidària’ és un lloc de trobada on es realitzen tallers, activitats, xarrades, cinema forum…en benefici de la infància.

La Universitat Popular de València teixeix vincles amb les organitzacions dels barris en els quals se situa.

Les bosses confeccionades en el centre UP de Russafa es podran trobar en la tenda de ‘Espaisolidària’, juntament amb roba reciclada, moda i complements,  sense preu, ja que s’aporta una donació voluntària.

La fundació “Junts per la vida” explica des de fa 23 anys amb un programa d’acolliment -que compta amb l’autorització de la Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya- i ha realitzat més de 5.000 acolliments de xiquets i persones de Txernòbil a Espanya.

This slideshow requires JavaScript.