La UP publica la nova programació d’activitats 2017/18


La Universitat Popular de València ofereix per al curs 2017/18 una programació de 21 activitats de cicle llarg: Formació Bàsica, Formació General, Espanyol per a estrangers/es, Cultura Valenciana, Informàtica, Anglés, Artesania, Ceràmica, Pintura i Dibuix, Gimnàstica, Balls de Saló, Tall i Confecció, Restauració de Mobles, Esmalts, Dansa Valenciana, Tabal i dolçaina, Música, Ioga, Comunicació, Fotografia i Teatre.

Descarregar full d’activitats i centres UP. Curs 2017/2018

Es poden consultar totes les activitats a https://universitatpopular.com/va/actividades-de-ciclo-largo/


Es poden consultar tots els centres i les activitats per centres a https://universitatpopular.com/va/centros/


Les activitats de cicle llarg es desenvolupen en dues sessions setmanals d’hora i mitja lectiva: dilluns i dimecres o dimarts i dijous. Requereixen la formalització d’una matrícula durant el periode que s’estableix i s’anuncia formalment.

A aquestes activitats de cicle llarg es sumarà a partir del mes d’octubre la programació de cicle curt del programa “Coordenades. Aules obertes”.

Per al curs 2017/18 s’obri la matrícula online del 7 al 17 de setembre i presencial de 18 al 21 de setembre. A partir d’aquesta data la matrícula està oberta tant online com presencial sempre que queden places disponibles. També és possible inscriure’s a la llista d’espera en els centres UP.

El preu de les activitats de cicle llarg és de 25€ (Formació Bàsica, Formació General, Espanyol per a estrangers/es, Cultura Valenciana i Informàtica)  i 55€ (Anglés, Artesania, Ceràmica, Pintura i Dibuix, Gimnàstica, Balls de Saló, Tall i Confecció, Restauració de Mobles, Esmalts, Dansa Valenciana, Tabal i dolçaina, Música, Ioga, Comunicació, Fotografia i Teatre).

Del 4 al 17 de setembre s’oferirà sessions informatives per aprendre a utilitzar la app de matricula i donar información sobre la programació d’activitats, als centres UP, en diferents horaris i dies.

La Universitat Popular de València oferirà enguany per primera vegada la possibilitat de matricular-se a les seues activitats per procediment telemàtic a traves d’una aplicació accessible des de telèfons mòbils, tauletes i ordinadors.

A partir del 7 de setembre es podrá descarregar l’aplicació des del mòbil i també accedir a la plataforma online de matrícula des de la portada de la nostra web www.universitatpopular.com