Nou calendari de matrícula 2017/18


La programació de la Universitat Popular de València desperta un enorme interès. El passat 7 de setembre, data d’inici de la matriculació online, milers de persones van accedir a la nostra web per sol·licitar una plaça en les nostres activitats de cicle llarg. Una incidència relacionada amb els protocols de connexió amb la plataforma de pagament,  van impedir a moltes persones finalitzar el procés i van generar una assignació errònia de places.

Per donar solució a aquesta incidència i respectar l’ordre d’accés a la nostra plataforma, que va quedar registrat en les nostres bases de dades, s’ha establert un nou calendari de matrícula per fases:

DEL 13 Al 15 DE SETEMBRE: SOLAMENT PERSONES REGISTRADES

DEL 19 Al 21 DE SETEMBRE: OBERT Al PÚBLIC I ONLINE

DEL 25 Al 28 DE SETEMBRE: MATRÍCULA PRESENCIAL

Les persones que van introduir les seves dades en el sistema de matrícula, tant si van poder completar el pagament com si no, van quedar enregistrades per ordre d’entrada i s’han considerat com a sol·licitants de plaça. Aquestes persones han estat distribuïdes en 3 grups en funció de l’ordre temporal en el qual
van accedir a la plataforma online.  Cada persona afectada ha rebut un sms i un mail amb els detalls. El primer grup podrà accedir des del dia 13 a les 09:00 hores, el segon grup des del dia 14 a les 09:00 hores i el tercer grup des del dia 15 a les 09:00 hores. La plataforma estarà oberta de 09:00 a 22:00 h i per a aquests tres grups es tancarà el dia 15 a les 22:00 hores.

El procediment de matrícula es pot consultar en matricula.universitatpopular.com

Cal recordar que cada persona té opció  a matricular-se de fins a 3 activitats diferents.

Per a més informació pot consultar als nostres centres on el personal estarà atenent al
públic de dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 h i de 16:30 h a 19:00 hores.