LA TELEPORQUERIA COM A CONTINGUT TELEVISIU


LA TELEPORQUERIA COM A CONTINGUT TELEVISIU. EFECTES EN LA SOCIETAT

Per Nuria Cervera Castellanos

Els mitjans de comunicació actuals, internet i totes les eines comunicatives de les quals disposem ens fan creure que estem informats i informades, però més enllà d’això, els mass media generen desinformació i continguts considerats com a teleporqueria per la seua baixa qualitat quant a contingut, principis i formes audiovisuals. Però, per què es consumeixen aquest tipus de programes? Com es generen? Quines són les seues implicacions a llarg termini a nivell de consum del teleespectador?

METODOLOGIA: Projecció i anàlisi de diferents fragments de gèneres grocs. Teoria de generació de continguts. Preguntes pràctiques.

CONTINGUT: El guió i l’efecte de les construcció sintàctica. generació d’expectatives. La sorpresa. Exemple fragment del programa Salva’m. So, escenaris i atrezzo com a complement del contingut audiovisual. Exemple Salva’m de luxe. Retroalimentació de contingut entre programes d’una mateixa cadena. Explicació pràctica amb diferents programes de Telecinco. La comparació entre una notícia del telenotícies en cadena pública i la mateixa en una cadena privada com a prova de la subjectivitat dels mass media i del llibre d’estil de les cadenes.

CENTRE TÍTOL DIES DE LES SESSIONS HORARI FORMADOR/A Número de SESSIONS DATES DE CADA SESSIÓ
ORRIOLS LA TELEBASURA COMO CONTENIDO TELEVISIVO. EFECTOS EN LA SOCIEDAD Dilluns i dimecres 10:00-12:00 Nuria Cervera Castellanos 2 13/05/19-15/05/19

 

GRATUÏT

INSCRIPCIONS: http://matricula.universitatpopular.com