Matrícula en activitats de cicle llarg


Per a matricular-se en les activitats de curs complet -CICLE LLARG- de la UP ja no és necessari preinscriure’s prèviament. Per al curs 2017/18 s’enceta un procediment combinat, que permet fer la matrícula per internet o presencialment amb ajuda del nostre personal als centres. El periode de matrícula serà del 7 al 17 de setembre de 2017 exclusivament online, i del 18 al 21 de setembre exclusivament presencial.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE MATRÍCULA DEL CURS 2017/18

Des del 4 de setembre, els nostres centres estaran oberts per a informar i mostrar com funciona la nova aplicació web i per a dispositius mòbils per a la matrícula.

La matrícula que es formalitza en la Universitat Popular ho és per a un determinat grup d’horari d’una activitat i centre concret durant el curs escolar en què es realitza. Per cada grup d’activitat es desenvolupen dues sessions setmanals en dies alterns segons calendari Escolar.

Cada sessió programada té una durada efectiva d’una hora i mitja, i durada màxima de dues hores, si incloem fins a 30 minuts per a la recollida, entrada i la salda dels grups, en un o dos períodes.
El preu públic, per al curs 2017/18, que s’abona per la matrícula en cada grup d’activitat de curs complet és el següent:

  • 25,00 € per a les activitats de FORMACIÓ BÀSICA, FORMACIÓ GENERAL, ESPANYOL PER A ESTRANGERS/ES, CULTURA VALENCIANA, I INFORMÀTICA
  • 55,00 € per a les activitats d’ANGLÉS, ARTESANIA, CERÀMICA, PINTURA I DIBUIX, GIMNÀSTICA, BALLS DE SALÓ, TALL I CONFECCIÓ, RESTAURACIÓ DE MOBLES, ESMALTS, DANSA VALENCIANA, TABAL I DOLÇAINA, MÚSICA, COMUNICACIÓ, FOTOGRAFIA I TEATRE.

Matrícula en programa Coordenades

La inscripció en el programa Coordenades forma part d’una convocatòria pròpia i diferenciada de la inscripció en les activitats de curs complet. El període d’inscripció així com el procediment s’anunciarà en prèviament.