Programa Coordenades 2017-2018


El programa “Coordenades: Aules obertes” és un programa d’activitats iniciat en el curs 2015/2016 que complementa la programació d’activitats de cicle llarg. Aquest programa contempla propostes de divers tipus, durada i temàtica: cursos i tallers curts, jornades, conferències i xerrades, entre uns altres.

La programació de noves activitats i la matrícula per al curs 2017/18 es publicará una vegada finalitze el periode inicial de matrícula de les activitats de Cicle Llarg, que serà del 7 al 25 de setembre.

El seu objectiu és oferir continguts d’acord amb l’actualitat, adequar-se a noves exigències de la realitat social i donar cabuda a un major nombre de persones en el projecte de la Universitat Popular, persones que no desitgen o no poden comprometre’s en l’oferta de cicle llarg –de setembre a juny- però si desitgen formar part d’aquest projecte d’educació i participació social al llarg de la vida assistint a activitats concretes i puntuals que són del seu interès.
Les coordenades són punts de referència per orientar-nos sobre un espai i temps, per trobar allò que es busca, per no perdre’s, per dibuixar la pròpia cosmovisió. Són punts des dels quals situar-nos i també llocs de trobada amb les i els altres. Les coordenades de la Universitat Popular de València són la participació, l’accés a la cultura, la igualtat, la mirada crítica, la ciutadania activa, la integració, l’aprenentatge, la democràcia…

L’OFERTA DE COORDENADES S’ACTUALITZA CADA CURS I ES PUBLICA EN AQUESTA WEB. Per això és recomanable consultar periòdicament la nostra web o la nostra pàgina en facebook per conèixer les novetats.

Les dates d’inici de matrícula i d’activitats es comunicaran oportunament.


Més informació: Serveis Centrals UP. Tel. 962082712. [email protected]