600 persones visitaran “L’Or de Klimt” amb #UPValència en l’Ateneu Mercantil


Prop de 600 persones visitaran amb la Universitat Popular de València l’exposició multimèdia “L’or de Klimt” en l’Ateneu Mercantil de València fins al 23 de juny . Les visites formen part de la programació d’activitats socioculturals que #UPValència gestiona cada curs per a les persones participants dels seus 31centres i es realitzaran en grups reduïts seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Els centres que portaran als seus grups de participants a aquesta exposició són els de Algirós, Marxalenes, Rovella, Castellar-L’Oliveral, Poble Nou, Malva-rosa, Nou Moles, Aiora, Morvedre, Ciutat Vella, Orriols, Trafalgar, Cabanyal i La Torre.

Es tracta d’una exposició sobre l’obra de l’artista austríac Gustav Klimt, un dels més rellevants de finals del XIX i principis del XX, autor de la cèlebre obra “El bes”, una de les més conegudes de la història de l’art. La mostra ofereix una experiència immersiva gràcies al seu format multimèdia per permet que l’obra de l’artista cobre moviment i vida a partir de l’ús d’imatges a gran escala, essències aromàtiques i peces musicals combinades amb recursos tecnològics.

La Universitat Popular de València disposa d’un servei de #GestiónCultural que promou i organitza cada curs més de 50.000 assistències de l’alumnat de #UPValència a recursos culturals de diferent tipus: museus, teatre, cinema, recorreguts culturals, tallers, conferències, excursions, visites culturals,…

Més informació sobre l’exposició: www.elorodeklimt.es