Arranca el curs 2021/22 amb classes presencials i aforaments ampliats


Esta setmana ha arrancat el curs 2021/22 en els centres UP després d’un llarg període de limitacions per la pandèmia. La Universitat Popular recupera la presencialitat de les classes, les dues sessions a la setmana (durant pandèmia van ser reduïdes a una sessió setmanal per grup per a poder donar servei a major nombre de persones)  i aforaments ampliats a mesura que les autoritats sanitàries alcen restriccions.

La programació d’aquest curs compta amb 39 activitats diferents, entre elles algunes noves com a ‘Filosofia pràctica per a la vida moderna’ i “Literatura per a l’estimulació cognitiva”, i altres ja programades en cursos anteriors com a Comunicació, Formació Bàsica i General, Gimnàstica, Ioga, Valencià, Inglés, Pintura i Dibuix, Música-Guitarra clàssica, Fotografia, Ceràmica, Teatre, Dansa, Inglés per a viatjar i Informàtica, entre altres. Totes les activitats es poden consultar ací: https://universitatpopular.com/va/actividades-de-ciclo-largo-2021-2022/

 

Ampliació d’aforament i noves places

A mesura que les autoritats competents alcen les restriccions sanitàries s’ampliarà de nou els aforaments de les aules i les noves places estaran disponibles en la plataforma de matrícula: https://matricula.universitatpopular.com

També es publicarà pròximament l’oferta d’activitats de diferent format dins del programa “Coordenades. Portes obertes”.

La Universitat Popular de València compta amb 31 centres a diferents barris del nucli urbà i als pobles de la ciutat de València. La seua programació d’activitats està dirigida a les persones majors de 18 anys i contempla propostes de les árees de cultura general, arts plàstiques, arts escèniques, expressió corporal i activitat física, ball, anglés, valencià, comunicació i espanyol per a persones estrangeres, entre altres.

A més, la Universitat Popular de València impulsa un programa d’activitats socioculturals per a les persones matriculades als seus centres, que mobilitza cada curs més de 50.000 assistències a recursos culturals de la ciutat com museus, cinema, teatre, recorreguts d’interés històric i cultural, així com activitats en col·laboració amb nombroses entitats i institucions socioculturals de la ciutat.