Avís! Suspensió temporal de matrícula fins al 7 gener 2020


SUSPENSIÓ TEMPORAL DE LA MATRÍCULA DES DEL DIVENDRES 13 DE DESEMBRE Al 7 DE GENER.

1r     Des del 13 de desembre, la matrícula a través de la pàgina web quedarà suspesa temporalment fins al 07/01/2020. Per tant el dijous dia 12 serà l’últim dia en què es podran formalitzar matrícules en places lliures i realitzar pagaments en banc de matrícules manuals. Els pagaments realitzats fins a aquesta data es podran confirmar en el centre en el termini previst.

2n     Les matrícules per a l’activitat Ceràmica en els centres UP Malva-rosa i UP Sant Isidre, recentment posada en marxa, quedaran suspeses en la mateixa data, fins que es reprenguen en la data indicada. Per a les sol·licituds de matrícula que es formulen en els centres, es prendrà nota i reservarà la plaça de la persona que la sol·licite però no s’entregarà fulla de pagament per banc fins al dia 7 o 8 de gener de 2020.

3r     La matrícula de les activitats de Benicalap queden igualment suspeses. Durant la setmana del 16 al 19 de desembre es realitzaran les crides de Llista d’Espera necessaris per a completar grups, citant-los per a formalitzar la matrícula a partir del 7 o 8 de gener.