Per a Reis, regala Universitat Popular


Si vols regalar alguna cosa especial per a Reis, regala Universitat Popular: Ioga, Gimnàstica, Anglés, Informàtica, Dibuix i Pintura, Balls de Saló, Ceràmica, Artesania, Teatre, Art, Formació General, Valencià, Comunicació, Passejos guiats per la ciutat, Dansa valenciana, ….

Posem a la teua disposició una gran varietat de cursos de diferents àrees temàtiques i amb un preu de matrícula entre 0 i 55 euros.

Regalant Universitat Popular no solament regales formació, sobretot ofereixes l’oportunitat d’incorporar-se a un espai de participació social, creixement personal, aprenentatge al llarg de tota la vida, activitat cultural en grup per la ciutat de València i fora d’ella, l’oportunitat de conèixer a persones del barri i gaudir en bona companyia d’un entorn de cultura i diversió.

Pots descarregar-te nostres targetes regal en format pdf per a imprimir o en format jpeg per a enviar per mail, whatsapp o xarxes socials a la persona a la qual desitges regalar els nostres cursos.

Pots sorprendre-la triant una opció o convidant-la a, en rebre el regal, entrar en la nostra pàgina de matrícula, consultar centre UP -tenim 30 centres en la ciutat de València- i activitat -hi ha més de 20 disponibles- amb places disponibles.

Una vegada la persona destinataria, o la persona que fa el regal, realitze l’elecció,  es pot formalitzar la matrícula online en el centre, activitat i grup horari seleccionat. A partir de l’1 de gener de 2019 podreu consultar l’oferta i estarà oberta la matrícula online.

 

➡️Consulta i matrícula online: https://matricula.universitatpopular.com/ ⬅️

Descarrega’t les targetes en pdf per a imprimir:

DESGARGAR EN PDF TARGETA “T’HE MATRICULAT A LA UP”.

DESCARREGAR EN PDF TARGETA “VAL REGAL”