Informació sobre preinscripció i matrícula del curs 23/24


La Universitat Popular de València obri l’1 de juny a les 10 hores el termini de preinscripció o sol·licitud de plaça per a les seues activitats de cicle llarg del curs 2023/24. La plataforma estarà oberta ininterrompudament fins al dia 20 de juny de 2023 a les 20 h.

El procediment és en línia, a través de la plataforma de matrícula de la Universitat Popular, però les persones que tinguen dificultats d’accés a Internet o per a la gestió de la sol·licitud podran acudir presencialment als centres UP on estarà disponible, en horari habitual de cada centre, un servei d’atenció al públic.

Accés a plataforma de preinscripció (oberta de l’1 al 20 de juny de 2023):

Matrícula

L’assignació de plaça serà per sorteig entre totes les sol·licituds rebudes en el termini indicat, de manera que l’ordre d’arribada per a realitzar la sol·licitud no és rellevant sempre que aquesta es registre entre l’1 i el 20 de juny de 2023. El sorteig se celebrarà el 26 de juny de 2023.

Cada persona pot sol·licitar plaça en un màxim de 3 activitats diferents, en el mateix o en diferents centres.


CONDICIONS ESPECIALS DE MATRÍCULA

  1. Preferència d’inscripció a persones cuidadores no professionals, que ho siguen en l’actualitat o que ho hagen sigut en els últims dos anys. Forma d’acreditació: presentació del document Programa Individualitzat d’Atenció (PIA) que emet la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.
  2. Preferència d’inscripció per a les persones amb mobilitat reduïda. Forma d’acreditació: certificat oficial de reconeixement de mobilitat reduïda que emet la Generalitat Valenciana.
  3. Exempció de pagament de matrícula a dones supervivents de violència de gènere. Forma d’acreditació (qualsevol de les següents): sentència judicial, informe del ministeri Fiscal, ordre d’allunyament o acreditació emesa pel Centre Dona 24 hores de la Generalitat Valenciana.

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS

El present termini de preinscripció és exclusivament per a les activitats de cicle llarg, aquelles que es desenvolupen cada curs de setembre a juny, amb dues sessions setmanals. A més, al llarg del curs s’obrirà nous terminis i oportunitats per als cursos de cicle curt denominats ‘Coordenades’, el format dels quals, preu i duració és diferent.

Consulta la Programació d’activitats de cicle llarg del curs 2023/24 centre a centre. Descàrrega en format pdf. 

Consulta la Programació d’activitats de cicle llarg del curs 2023/24 activitat a activitat.


SORTEIG

Les persones que presenten preinscripció entraran en el sorteig que se celebrarà el dia 26 de juny de 2023. Amb el resultat del sorteig s’assignaran les places. Les persones que obtinguen plaça en el sorteig rebran un avís per sms (just abans de l’inici de matrícula al setembre), per això és important escriure correctament en el formulari d’inscripció el número de mòbil i un correu electrònic actiu en el qual puguen consultar les possibles notificacions. El resultat del sorteig també es publicarà en una notícia web i en les xarxes socials de la Universitat Popular.

Les persones que no obtinguen plaça en el sorteig han d’esperar que transcórrega el primer període de matrícula, al setembre, per a conéixer les places que queden lliures després d’aquest procés. Una vegada finalitzat el primer període de matrícula, s’assignarà les següents places lliures a les persones que hagen quedat en llista d’espera (14-18/09/23). Una vegada esgotades les llistes d’espera o per a les activitats que no tinguen llista d’espera, les places disponibles quedaran oferides en la plataforma de matrícula perquè qualsevol persona interessada puga matricular-se en elles (des del 21/9/23).


REQUISITS PER A SOL·LICITAR PLAÇA

Els requisits per a sol·licitar plaça són: ser major de 18 anys, estar empadronat o empadronada a la ciutat de València, no haver sigut expulsat o expulsada per raons disciplinàries d’alguna activitat de la Universitat Popular de València i no tindre impediment físic o psíquic que impossibilite la seua assistència i participació.


CALENDARI

PREINSCRIPCIÓ: de l’1 de juny (a les 10 h) al 20 de juny de 2023 (a les 20 h).

SORTEIG DE PLACES: 26 de juny de 2023.

MATRÍCULA (primer període, per als qui obtinguen plaça en el sorteig): del 05 de setembre  (a les 10 h) a l’11 de setembre de 2023 (a les 20h).

MATRICULA PER A LLISTA D’ESPERA: del 14 de setembre (a les 10h) al 18 de setembre de 2023 (a les 20h).

MATRÍCULA OBERTA PER A PLACES DISPONIBLES: des del 21 de setembre de 2023 a les 10h fins a completar grups.

INICI DE CLASSES: 27 de setembre de 2023.


Accés a plataforma de preinscripció i matrícula en línia:

Matrícula

Enllaç a Instruccions de matrícula

Enllaç a Preguntes freqüents

Enllaç a Reglament de participació

Enllaç a Acord de preus públics