Novetat! La Universitat Popular obri la matrícula per al centre UP Benicalap totalment reformat


La Universitat Popular de València obrirà del dilluns 9 al dimecres 11 de desembre a les 13 hores, la matrícula en les activitats del centre UP Benicalap, un centre que ha sigut totalment reformat i que obrirà les seues portes pròximament. Les persones que es van preinscriure en les activitats d’aquest centre en setembre i van obtindre plaça, rebran un sms i un mail amb un avís personalitzat perquè formalitzen durant aquests tres dies esmentats el pagament de la seua matrícula. Podran formalitzar-la i pagar a través de l’enllaç https://preinscripcio.universitatpopular.com en el qual hauran d’introduir les seues dades. Del 9 a l’11 de desembre a les 13 hores, el sistema només permetrà la matrícula a les persones agraciades en el sorteig de setembre.

A partir del dia 12 de desembre, les places que queden lliures estaran disponibles en la plataforma oberta de matrícula http://matricula.universitatpopular.com per al públic general, per ordre d’accés.

L’inici de les classes està programat per a gener de 2020.

Per a qualsevol consulta o matrícula presencial haurà de dirigir-se a #UPMorvedre, Plaça de Roncesvalles, 6 o cridant al telèfon 963476048.

A la #UPBenicalap hi ha programades les activitats de Anglés, Art i reciclatge, Balls de saló, Gimnàstica, Pintura: identitat del paisatge, Pintura i dibuix i Restauració de mobles.