La Universitat Popular acollirà a l’octubre la cloenda de la X edició de Russafa Escènica


La Universitat Popular de València col·laborarà en la X edició del festival Russafa Escènica, que se celebra del 24 de setembre al 4 d’octubre de 2020. La cloenda tindrà lloc en el centre UP Ribes Espai, situat en les naus de Demetrio Ribes, en el Parc Central de València.

“Russafa Escènica. Festival de Tardor” és un festival d’arts escèniques de tres setmanes de durada que es va iniciar en 2011 en el barri de Russafa de València i que des de fa tres anys s’ha expandit per tota la ciutat.

Sorgit com una iniciativa pionera, es desenvolupa durant les dues últimes setmanes de setembre i la primera d’octubre, d’una banda, en espais no convencionals del barri de Russafa, com a oficines, habitatges particulars, galeries d’art, comerços, etc., i per un altre, en teatres i centres culturals de tota la ciutat.

La programació pot consultar-se ací: https://russafaescenica.com/programacion/

En “Russafa Escènica. Festival de Tardor” es pot veure teatre textual, dansa, marionetes, circ, teatre musical, instal·lacions, performances… Propostes i espectacles per a tota mena de públics; des de públic infantil a públic adult, familiar o juvenil.