La Universitat Popular reprendrà les activitats presencials progressivament


A partir del dia 3 de març la Universitat Popular de València reprendrà les activitats presencials en els seus centres, a excepció d’aquelles que impliquen activitat física, ja que estes es troben afectades per mesures específiques.

La represa es produirà de manera progressiva en funció de les característiques dels centres, les aules i les activitats, per això cada participant rebrà del seu centre UP de referència la informació concreta de les dates d’incorporació i metodologies que se seguiran en cada cas.

La represa respon a l’inici del període de desescalada progressiva i les conseqüents noves mesures decretades per les autoritats en relació amb la pandèmia de Covid-19.

Les activitats presencials es reprendran amb totes les mesures de seguretat pel que fa a aforament limitat, distància de seguretat, higiene, ventilació i ús de mascaretes.

El 8 de març s’obrirà la plataforma de pagament per a realitzar el pagament de les matrícules d’activitat formalitzades per al període gener-juny 202, a excepció de Gimnàstica i Balls de Saló. A partir d’esta data, les noves sol·licituds de matrícula en places lliures s’hauran de fer presencialment als centres UP.

El funcionament de l’activitat presencial no és incompatible amb accions que es puguen desenvolupar puntualment de manera telemàtica per mantenir la connexió amb les persones que poden assistir presencialment o per a continuar les activitats que pel seu caracter (Gimnàstica i totes aquelles que impliquen exercici físic) no poden ser desenvolupades encara presencialment.