La UP obri la matrícula del curs 22/23 per a les persones que obtingueren plaça al sorteig


La Universitat Popular de València obri el període de matrícula per al curs 2022/23 per a les activitats de cicle llarg. Del 5 al 12 de setembre podran matricular-se exclusivament les persones que sol·licitaren plaça en la preinscripció de juny i l’obtingueren en el sorteig. A partir del 26 de setembre s’obrirà l’accés del públic en general a les places que queden lliures. La regidora de Serveis Socials i responsable de la Universitat Popular (UP), Isabel Lozano, destaca “la proximitat de la UP als barris i pobles de la ciutat amb els seus 31 centres i les 40 activitats de cicle llarg que es desenvoluparan en ells este curs”. Les classes del curs 22/23 començaran el 28 de setembre.

La Universitat Popular de València oferix per al curs 2022/23, sis mil cinc-centes places en una programació de 40 propostes que s’emmarquen en les àrees temàtiques d’Arts plàstiques; Expressió corporal i musical; Formació general; Anglés; Valencià i cultura valenciana i Tecnologies. Es desenvolupen de setembre a juny. A esta proposta d’activitats se sumarà més endavant com ve sent habitual la programació d’activitats de format més curt del programa “Coordenades. Aules obertes” centrat especialment este curs, entre altres, en l’alfabetització digital i la reducció de la bretxa digital i de gènere, la sostenibilitat, alimentació saludable i de proximitat i canvi climàtic, gestions digitals amb l’administració, seguretat en Internet i memòria. En el curs 21/22 més de 700 persones varen participar en este programa i per al 22/23 s’oferiran al voltant de mil places.

El curs 22/23 “serà un curs per a donar un nou impuls a la col·laboració amb les entitats veïnals i socials de forma que els centres de la Universitat Popular es consoliden com espais singulars de trobada, d’aprenentatge i de participació social en els 31 barris i pobles en els quals s’ubica”, afirma Lozano.La regidora de Serveis Socials ha recordat a més que este curs es recuperen els aforaments previs a la pandèmia i hi ha reserva de places per a persones amb mobilitat reduïda.