La UP suspén les activitats presencials fins al 15 de febrer o nova data que la situació sanitària permeta


En compliment de les últimes mesures adoptades per a restringir la mobilitat i frenar l’expansió del COVID-19, se suspenen totes les activitats formatives presencials fins al 15/02/2021, en què finalitzen les vigents mesures decretades per la Generalitat Valenciana, o nova data que es disposara, i en defecte d’això en aquella en què la situació permeta la seua represa.

A partir d’aquesta data, s’aniran conformant els grups resultants de la matrícula i establint els mecanismes telemàtics, i quan siga possible presencials, que siguen més convenients per a iniciar l’activitat formativa.

Igualment,

  1. a) Se suspén el pagament de preus públics per matrícula en les activitats de la Universitat Popular previst per al 01/02/2021, que es trasllada fins a una nova data que es comunicarà en el seu moment a través de la pàgina web.
  2. b) Es trasllada la data d’inscripció en les matrícules lliures (matrícules noves) a un nou termini que es comunicarà en breu a la mateixa web..

Els centres UP romandran oberts per a la realització de tasques internes de programació, amb atenció telefònica al públic i presencial amb cita prèvia, en horari de 10.00 a 13.00 i 16.00 a 18.00, de dilluns a dijous.