La #UPNatzaret tindrà Artesania, Gimnàstica i Pintura i dibuix i #UPFornAlcedo Balls de saló


Programació Anual d'activitats Curs 2019-20 Universitat PopularEl centre de Natzaret de la Universitat Popular de València disposarà de les activitats d’Artesania, Gimnàstica i Pintura i dibuix per al curs 2019/2020, a més dels tallers i cursos que s’oferiran una vegada iniciat el curs dins del programa “Coordenades. Aules obertes”. També el centre d’El Forn d’Alcedo tindrà l’activitat de Balls de Saló. A causa d’una errata aquestes activitats no figuren en el pdf descargable.

ARTESANIA
Activitat amb una rica varietat de continguts que es concretaran segons el centre i horari escollits: pintura sobre diferents suports, pirograbat, fototransfer, reciclat amb diferents objectes, repujat, pintura decorativa, mosaic, modelat de petits objectes, craquelat, esmalts, vidre, pasta de paper. Proposa també un acostament a la pintura, des d’una perspectiva més artesanal i experimental, manualitats amb fil i llana, teles, estany,… reciclat i restauració d’objectes. Una activitat per a gaudir desenvolupant la creativitat.

Centres: Benimaclet, Benimàmet, Cabanyal, Castellar-l’Oliveral, Malva-rosa, Marxalenes, Natzaret, Pinedo, Poble nou, Rovella, Sant Isidre, Sant Marcel·lí i Trafalgar.
MATRÍCULA 55 €
Observacions: Duració de setembre 2019 a juny 2020

 

GIMNÀSTICA

Classes de gimnàstica per a totes les edats, de diferent intensitat segons grups. S’enfoquen al manteniment general o amb caràcter terapèutic per a una millor forma física, auto coneixement corporal i correcció postural. S’exercita la musculatura, les articulacions, la coordinació, la respiració i la resistència per a un major benestar i qualitat de vida. Es desenvolupen a través d’exercicis de tonificació, aeròbics i de sòl, entrenament específic per seccions corporals, estiraments i relaxació propis de la gimnàstica tradicional, pilates, ioga i gigong.
Centres: Algirós, Morvedre-Benicalap, Benimaclet, Cabanyal, Castellar-l’Oliveral, Ciutat Vella, El Palmar, La Torre, Malva-rosa, Marxalenes, Natzaret, Nou Moles, Orriols, Pinedo, Rovella, Russafa, Sant Isidre, Sant Marcel·lí i Trafalgar.
MATRÍCULA 55 €
Observacions: En UP Benicalap es desenvoluparà de gener a juny de 2020. Matrícula:
20 €. A la resta de centres duració de setembre 2019 a juny 2020

 

PINTURA I DIBUIX

Aprenem, a través de diferents tècniques, els conceptes fonamentals de dibuix i pintura. De manera molt personalitzada, crearem les obres evitant la còpia d’altres artistes i fomentant el desenvolupament artístic personal.
Centres: Abastos, Algirós, Benicalap, Benimaclet, Benimàmet, Cabanyal, Castellarl’Oliveral, Carpesa, Ciutat Vella, La Torre, Malva-rosa, Marxalenes, Massarrojos, Morvedre, Natzaret, Nou Moles, Pinedo, Rovella, Russafa, Sant Isidre, Sant Marcel·lí i Trafalgar.
MATRÍCULA 55 €
Observacions: En UP Benicalap es desenvoluparà de gener a juny de 2020. Matrícula: 20 €. En la resta de centres indicats serà de setembre 2019 a juny 2020.

 

BALLS DE SALÓ

Activitat en la qual aprendrem nocions bàsiques i de nivell mitjà de diferents balls de saló i ritmes, tant els estàndard: vals, fox, swing, rock, tango, pasdoble… com els llatins: chachachà, merenga, bachata, kizomba, salsa… Les classes dediquen una part a l’escalfament i preparació corporal. Es crea un ambient divertit i grupal. Essencial per a desenvolupar la coordinació, memòria i sincronització de cos i ment amb la música.

Centres: Algirós, Morvedre-Benicalap, Benifaraig, Benimaclet, Benimàmet, Cabanyal, Carpesa, Castellar-l’Oliveral, El Forn d’Alcedo, La Torre, Malva-rosa, Morvedre, Nou Moles, Orriols, Pinedo, Poble Nou, Rovella, Russafa, Sant Isidre i Sant Marcel·lí.
MATRÍCULA 55 €
Observacions: En UP Benicalap es desenvoluparà de gener a juny de 2020. Matrícula:
20 €. En la resta de centres indicats, de setembre 2019 a juny 2020