Més de cent persones de UPVALÈNCIA han participat a la MagicLine València


Els centres han recaptat 2.400 euros per a este projecte inclusiu

La Universitat Popular de València ha mobilitzat els seus centres als barris i pobles de la ciutat per participar a la caminata solidària MagicLine València aquest diumenge, 17 de febrer, amb un grup de més de 100 persones participants de les diferents activitats formatives.

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, presidenta delegada de la  Universitat Popular, Isabel Lozano, ha assumit el repte de recórrer caminant 10 kilòmetres fins a la meta, a la plaça de l’Ajuntament, en companyia del grup de #UPValència, que ha participat sota el lema «Som UP, Som inclusió» amb més de cent persones.

This slideshow requires JavaScript.

Els centres de la Universitat Popular a Aiora, Algirós, Cabanyal, Trafalgar, Massarrojos, Carpesa, Borbotó, Poble Nou, Benifaraig i Cases de Bàrcena han impulsat activitats solidàries a benefici del projecte com la confecció de mocadors artesans per a subhastar-los, berenars i esmorzars solidaris cuinats o aportats per participants dels tallers, confecció de marca-pàgines artesanals, mercats solidaris, confecció de samarretes, entre altres activitats. Els centres UP han aconseguit amb la seua mobilització recaptar 2400 euros en poc més de 15 dies, que ja han sigut entregats a l’organització de la MagicLine.

This slideshow requires JavaScript.

La Universitat Popular ha participat a la MagicLine de València, organitzada per la Obra Social San Juan de Dios també a Barcelona i Mallorca, amb 5 grups, dels quals 4 han realitzat el repte de 5 kilòmetres i un grup ha assumit el repte de caminar 10 kilòmetres.

Les quanties recaptades es destinaran a programes de suport a xiquetes i xiquets i persones adultes i grans que patixen situacions de vulnerabilitat ateses als centres de l’entitat organitzadora i a altres entitats socials ací i arreu del món. La iniciativa té com a lema l’esport amb valors, solidaritat, conscient i responsable.