Moguda! una biblioteca itinerant de l’IVAM en #UPCiutatVella


 La Universitat Popular participa en el projecte Moguda! una biblioteca escolar itinerant de caràcter artístic de l’IVAM en el barri de Ciutat Vella amb la qual el museu proposa compartir aquestes lectures, durant el curs acadèmic, amb els centres educatius pròxims al museu. Amb aquest projecte pilot, el centre UP de Ciutat Vella ha rebut els llibres i catàlegs de la biblioteca itinerant per a préstec i lectura dels seus participants. Es tracta d’una selecció de títols adaptats al perfil de l’alumnat de #UPCiutatVella.

La Universitat Popular de València participa en aquest projecte en coherència amb els seus objectius de teixir vincles i arrelar les seues activitats als barris en els quals es troben els seus centres.

Moguda! La biblioteca escolar itinerant de l’IVAM en el barri és un projecte pilot l’objectiu del qual s’assentisca en la possibilitat de crear un dispositiu mòbil conjunt entre els cinc centres educatius pròxims al museu, entre ells UPCiutatVella, oferint un recurs útil i singular que connecte les relacions de la institució amb el teixit pròxim.

La itinerància de Moguda! compta amb la col·laboració especial de l’escriptora Fani Gran, com a activadora i agitadora dels fons bibliogràfics de cadascun dels centres

Els centres participants són: L’Escoleta del Carme, CEIP Santa Teresa, CEIP Cervantes, IES Barri del Carme i UP Ciutat Vella.

El projecte compta amb la coordinació tècnica de María Díaz Tebar i la coordinació de Éncar Martínez i Irene Llàcer.

Catàleg de llibres: https://www.ivam.es/wp-content/uploads/Cata%CC%81logo-UP-.pdf
Més info: https: www.ivam.es/es/educacion/moguda/