Nous cursos de Coordenades! Matrícula a partir del 26 d’octubre


La Universitat Popular de València obrirà el pròxim 26 d’octubre el període de matrícula per als primers tallers gratuïts del programa “Coordenades. Aules obertes” del curs 2022/23. Els tallers que s’ofereixen en esta edició es desenvoluparan en diferents centres UP i en diferents dates d’octubre a desembre de 2022. El període de matrícula quedarà obert per a cadascun d’ells de manera independent sempre 7 dies abans de l’inici de les classes de cada taller.

Els tallers que es desenvoluparan entre octubre i desembre són: “Crea un hort urbà a la terrassa”, “Joieria ceràmica amb material reciclat”, “*Cordat de cadira tradicional”, “Biblioteràpia: lectura i escriptura” i, finalment, “Iniciació al cant coral”.

A partir de gener s’oferirà una nova edició amb diferents tallers, entre ells: “Reciclatge de roba amb  màquina de cosir”, “Ús bàsic del mòbil des de 0.0 (telèfon intel·ligent)”, “Genera el teu certificat digital”, “Com relacionar-se digitalment amb l’Ajuntament de València”, “Introducció a Instagram”, “Introducció a Whatsapp”, “Compres i formes de pagament per internet amb seguretat”, “Posa a punt la teua memòria”, “Tècniques de teatre aplicades a la intel·ligència emocional”, “Repàs de valencià:  síl·laba, diftong, hiat, accent i vocals” i “Repàs de valencià: dièresi, guió, apòstrofe i contracció, pronoms”.

Matrícula en: matricula.universitatpopular.com