Participants de ‘Español per a persones estrangeres’ ens diuen #QuédateEnCasa en la seua llengua materna


La Universitat Popular de València compta en la seua programació habitual amb l’activitat de ‘Espanyol per a persones estrangeres’ i ‘Espanyol d’acolliment’ i a les seues aules, en diferents centres, es reuneixen fins a 30 nacionalitats diferents. Persones nouvingudes i persones que porten al nostre país un temps però necessiten millorar el seu domini de l’idioma espanyol. Les aules d’aquesta activitat són un tresor de riquesa cultural on s’aprén a altra de l’idioma, altres maneres de veure el món i de viure, diferents escales de valors, trajectòries vitals molt variades i que enriqueixen a tot el grup.

Davant la situació de confinament, l’activitat ha continuat de manera virtual, mitjançant el programa #UPaCasa i el grup de participants d’aquesta activitat en #UPRussafa, amb la formadora Lola Ortí Aparisi, ha gravat un vídeo demanant-nos #QuédateEnCasa en les seues diferents llengües maternes.

El grup ha tractat de visibilitzar i connectar amb els companys i companyes d’Español del seu centre i expressar tranquil·litat en diferents llengües durant la quarantena.