Resultats del sorteig de places per al curs 2021/22


La Universitat Popular de València ha realitzat el sorteig de places per a les activitats del curs 2021/22. Les persones que han obtingut plaça rebran dijous 23 una notificació per mail o sms als seus dispositius mòbils i tenen del 23 al 28 de setembre per a formalitzar en línea la seua matrícula realitzant el pagament corresponent.

A partir del 30 de setembre, les persones que no han obtingut en el sorteig la plaça que varen sol·licitar en la fase de preinscripció podran optar a un altra plaça una vegada finalitze este procés inicial de matrícula perquè no sempre totes les persones que obtenen plaça acaben formalitzant la matrícula. En eixos casos queden places lliures que s’ofereixen per ordre a les següents persones de la llista d’espera alfabètica. El sistema les avisa per sms o mail per a que puguen formalitzar la matrícula i els dona uns dies de termini per a fer-ho.

En el cas de que no hi haja llista d’espera podrà matricular-se en les places lliures la primera persona que ho sol·licite a la plataforma de matrícula (https://matricula.universitatpopular.com)

D’altra banda, en el moment en el que es modifiquen les condicions d’aforament a les aules, dictades per les autoritats competents amb motiu del Covid-19, la Universitat Popular ampliarà el número de places disponibles per a cada grup d’activitat i s’oferiran en primer lloc a les  persones preinscrites que encara continuen pendents de plaça i que estiguen interessades. En eixe cas també seran avisades mitjançant un missatge o una cridada telefònica.

La regidora de Serveis Socials, Isabel Lozano ha anunciat que “pròximament la Universitat Popular de València té previst oferir noves activitats i places dins del programa “Coordenades. Aules obertes”, que permetran la incorporació de persones interessades en altres temàtiques i de diferents formats, de duració més curta”. Lozano destaca que “la Universitat Popular reprén l’activitat presencial amb molta il·lusió i propostes renovades després d’un periode molt difícil pel Covid en el que s’ha reinventat per tal de continuar donant servei”. La regidora ha manifestat que “la Universitat Popular no ha deixat de créixer, compta en l’actualitat amb més de 30 centres a la ciutat i els pobles i continua el seu procés per ampliar i millorar la seua presència als barris i la seua proposta de formació, animació sociocultural i participació ciutadana”.

El sorteig s’ha realitzat en presencia de la regidora de Serveis Socials i presidenta de la Universitat Popular de València, Isabel Lozano; el Secretari de l’Ajuntament de València, Manuel Latorre i el director de la UP, Ignacio Pastor. El sistema utilitzat ha sigut una aplicació programada amb una funció aleatòria que selecciona a l’atzar dos lletres de l’abecedari per a cada activitat de la UP ofertada. Al finalitzar el procés de preinscripció, es genera per a cada grup d’activitat, un llistat ordenat alfabèticament en funció del primer cognom de cada persona preinscrita. D’esta manera, les dos lletres resultants del sorteig indiquen per quina persona d’aqueixa llista ha d’iniciar-se la matriculació, fins esgotar les places disponibles.

Les persones de la llista que queden sense plaça assignada en esta fase del procés queden en llista d’espera i rebran una notificació si en algun moment queda lliure una plaça al grup en el que esta preinscrita.

Les lletres resultants són les següents:

ACTIVITAT LLETRES
TEÒRIA DEL ART PS
TEATRE UB
RESTAURACIÓ MOBLES XH
PINTURA DIBUIX XA
PINTURA ACRÍLICA WT
PINTURA A L’AIGUA ÑÑ
OFIMÀTICA DC
MUSICA-GUITARRA CLÀSSICA HT
MODELATGE EN FANG OO
LITERATURA PER L ESTIMULACIÓ COGNITIVA ÑN
IOGA KF
INFORMÀTICA: RETOC D’IMATGES KS
INFORMÀTICA: DISSENY DE PRESENTACIONS YY
INFORMÀTICA ÑS
HISTÒRIA DE L’ART VALENCIÀ FW
GIMNÀSTICA MANTENIMENT IO
GIMNÀSTICA YU
FOTOGRAFIA RD
FORMACIÓ GENERAL (CULTURA GENERAL) QE
FORMACIÓ BÀSICA (ALFABETITZACIÓ) YB
FILOSOFIA PRÀCTICA PER A LA VIDA MODERNA SY
ESTIMULACIÓ COGNITIVA SQ
ESPANYOL PER A PERSONES ESTRANGERS
ESPANYOL D’ACOLLIDA PER A PERSONES ESTRANGERES QJ
ESMALTS QC
DANSA, MOVIMENT EXPRESSIÓ CORPORAL QC
DANSA VALENCIANA RJ
CURS DE VALENCIÀ VH
CULTURA VALENCIANA GI
COMUNICACIÓ JM
CERÀMICA ZW
BALLS DE SALÓ LLATINS I EN LINIA KP
BALLS DE SALÓ BO
ARTESANIA MIX MEDIA LG
ARTESANIA VU
ANGLÉS PER AL TURISME I L`HOSTALERIA QX
ANGLÉS PER A VIATJAR VG
ANGLÉS CONVERSA MG
ANGLÉS AG

 

Com funciona l’assignació de lletres del sorteig?:

Al finalitzar la fase de preinscripció es confecciona un llistat AMB TOTES LES SOL·LICITUDS per a cada grup d’activitat de l’oferta (cada grup correspon a un centre, activitat, dia i horari) en el que les persones queden ordenades alfabèticament seguint el primer cognom.

Les dos lletres que eixen en el sorteig marquen a partir de quin cognom de cada llista s’iniciarà l’assignació de places, de manera que si les lletres que han eixit per a l’activitat de Balls de saló són BO, la primera persona en matricular-se serà aquella amb el primer cognom que comence per Bo o, en cas de no haver ningú, les següents lletres fins esgotar-se les places disponibles. Quan s’esgota la llista segons l’ordre alfabètic es continua pel principi de la llista. Les persones que queden sense plaça, pel mateix ordre resultant, queden en llista d’espera.

Vídeo del sorteig celebrat el 21/09/2021: