Teatre | “Dones de la Malva” ens regala fragments de “Barri” des del confinament


El taller de teatre “Grup de Dons de la Malva” ha realitzat, des del confinament, un muntatge teatral inspirat en fragments de l’obra “Barri”, adaptada i dirigida per Betlem Vendrell, que recorre escenes de la vida quotidiana del districte del marítim de València i el procés de canvi dels seus barris. L’obra original va ser representada en 2019 en l’Espai Sociocultural Palauet d’Aiora de #UPValència amb motiu de la jornada “Batecs de barri”, una trobada que reuneix a totes les entitats veïnals del districte del Marítim de València. La representació va tenir tant d’èxit que el grup va accedir a repetir en una segona sessió la posada en escena en una sala del Palauet d’Aiora a vessar.

En 2020, a causa de la impossibilitat de celebrar la segona edició de “Batecs de barri” a causa del coronavirus,  #DonesDeLaMalva ha volgut preparar aquesta adaptació de fragments de l’obra, gravats pels seus intèrprets durant el període de confinament, i adaptats a la situació actual, per a regalar-ho al seu públic de #UPValència  #UPMalvaRosa  #UPAiora i  #EntidadesMarítimo.

El grup de teatre de “Dones de la Malva” assaja habitualment en els locals del centre #UPMalvaRosa de la Universitat Popular de València i tenia previst participar en la segona edició de “Batecs de barri”.