#UPValència acollirà des de setembre classes d’Anglés de l’Escola Oficial d’Idiomes


La Universitat Popular de València acollirà el pròxim curs 2020/21 classes d’anglés de l’Escola Oficial d’Idiomes a les aules del centre UP Benicalap. La iniciativa és fruit d’un acord entre ambdós institucions que permetrà oferir, en el marc del projecte UP, una opció més de formació, la possibilitat d’incorporar nous perfils d’alumnat a les activitats i dinàmiques culturals de la UP i facilitar, a qui ho desitge, el pas de les classes d’iniciació dels centres UP a una formació reglada.

Les classes de l’EOI, depenent de la Conselleria d’Educació, es desenvoluparan a un aula del centre UP Benicalap, recentment objecte d’una reforma integral i consta d’espais comuns i aules molt amplies. Isabel Lozano, regidora de Serveis Socials i presidenta de Universitat Popular, afirma que “arrelats als barris, oferint serveis a la ciutadania ajustats a les necessitats, tractant de dinamitzar espais per a l’encontre intergeneracional i multidisciplinar. Les universitats populars són un actiu, un recurs que dona valor afegit als nostres barris i millora de manera efectiva la vida de les persones”

La Universitat Popular de València ja imparteix, des de fa anys en la seua programació anual, anglés d’iniciació, amb caràcter no reglat, als seus centres de Aiora, Benicalap, Benimaclet, Benimàmet, Cabanyal, Carpesa, Les Cases de Bàrcena, Castellar-l’Oliveral, Ciutat Vella, El Palmar, La Torre, Malva-rosa, Marxalenes, Morvedre, Nou Moles, Orriols, Pinedo, Rovella, Russafa, Sant Isidre, Sant Marcel·lí i Trafalgar. Es tracta d’una activitat diferent a la reglada, que permet un «aprenentatge per l’aprenentatge», amb unes metodologies participatives i lúdiques, que faciliten a moltes persones que no busquen una acreditació, l’aprenentatge de l’idioma, a més de obrir l’accés a tota la programació i activitat sociocultural de #UPValència fora de les aules.

Les classes d’anglés de l’EOI al centre de UPBenicalap seran en horari de matí: de 9:30 a 11:30 h i de 11:45h a 13:45 h i s’impartirà els nivells 1C1, 1B1, 1B2 i 1A2. Les classes impartides a l’Institut d’Educació Secundària de Benicalap continuaran en horari de vesprada.