Consulta ací les places lliures en activitats UP


La Universitat Popular de València manté obert el període de matrícula en línia per a les places lliures en les seues diferents activitats formatives i d’animació sociocultural. L’accés per a consultar les activitats i  places lliures disponibles i formalitzar la matrícula és: matricula.universitatpopular.com

En l’actualitat i fins a un altre avís, les activitats s’estan desenvolupant de manera virtual a través de projectes de centre, de la plataforma virtual TEAMS a la qual es dona accés després de la matrícula i altres eines. Per això es recomana que abans de formalitzar la matrícula es realitze una consulta al centre UP de referència per a rebre informació sobre les característiques de les classes en aquest període, mentre l’activitat presencial estiga suspesa. Els centres UP estan oberts de dilluns a dijous de 10 a 13 i de 16 a 18 hores i amb atenció al públic telefònica i presencial (només amb cita prèvia).

El pagament de les matrícules es manté de moment suspés fins a nova indicació, alguna cosa que no impedeix formalitzar la matrícula i iniciar l’activitat.

Queden places disponibles (23/2/2021) en: Inglés, Anglés conversa, Artesania, Balls de Saló, Ceràmica, Cultura Valenciana, Dansa valenciana, Dansa pilates, Dansa moviment i expressió corporal, Esmalts, Español d’acolliment, Formació bàsica, Formació general, Fotografia, Gimnàstica, Gimnàstica de manteniment, Informàtica, Ioga, Memòria i estimulació cognitiva, Modelat en fang, Música-Guitarra clàssica,  Ofimàtica, Pintura acrílica, Pintura i dibuix, Restauració de mobles, Teatre i Teoria de l’art.