La innovació de la UP a la Primavera Educativa


Cartel primavera_7000x5156px (1) baja

La Universitat Popular de València, com a projecte educatiu innovador, està present en la #PrimaveraEducativa organitzada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Aquesta iniciativa, que se celebra el 13,14 i 15 de maig en el llit vell del riu Turia, pretén fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme en els centres de la Comunitat Valenciana. La Universitat Popular de València és una de les primeres universitats popular d’Espanya. El seu projecte té com a objectiu principal fomentar la participació social, però a més es tracta d’una de les iniciatives de major recorregut i experiència en la nostra ciutat en formació de persones adultes al llarg de la vida.

L’aprenentatge al llarg de la vida està reconegut àmpliament per nombroses organitzacions educatives i culturals internacionals, entre elles la Unesco. El més recent, en el Fòrum Mundial sobre l’Educació celebrat en 2015 en Incheon, República de Corea, on es va reconèixer i es va establir com a objectiu l’educació de qualitat, equitativa i inclusiva així com un aprenentatge durant tota la vida per a tots en 2030.
L’espai de la Universitat Popular està situat en la carpa de l’Ajuntament de València, en el llit el Turia, al costat del pont de la peineta, en el lateral que limita amb el Passeig Albereda. En el nostre espai podreu consultar la nostra oferta d’activitats, terminis i procediments de matrícula, així com conèixer els projectes de centre i continguts formatius, culturals i lúdics dels nostres 28 centres UP distribuïts en la ciutat de València.
En l’espai UP, obert ininterrompudament de 10 a 15 hores fins al diumenge 15 de maig, podreu trobar també pòsters sobre la nostra història, així com un recorregut per les portades de premsa que es van fer ressò del naixement de la UP de València al febrer de 1903. D’altra banda, mitjançant un vídeo de presentació, cada visitant podrà conèixer les 22 activitats formatives de curs complet, realitzar un recorregut per les nostres instal·lacions i veure imatges de les nostres activitats culturals i recorreguts dels programes Culturup i Coordenades.
Amb la #primaveraeducativa la Universitat Popular participa d’aquesta gran festa per l’educació i del reconeixement a la dedicació, a l’estima i a l’esforç en matèria educativa per part de la societat valenciana.16.05.09_App_Primavera (1) baja
D’altra banda, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha engegat una app, disponible per a dispositius Android i Apple IOS, que permet accedir de forma ràpida a tota la informació sobre la #PrimaveraEducativa a València.