La Universitat Popular suspén les classes fins al 8 de febrer però el procés de matrícula continua


La Universitat Popular ha anunciat la suspensió temporal de les activitats formatives des de dijous, dia 21 de gener, «donada la situació sanitària actual i vistes les mesures que el govern valencià va anunciar ahir». La regidora de Benestar Social  i presidenta de la UP, Isabel Lozano, ha explicat que la suspensió de les classes es prolongarà, en principi, fins al 8 de febrer, en funció de l’evolució de la pandèmia. El procés de matriculació online continuarà obert i el personal de #UPValència continuarà atenent les qüestions referides a la matriculació mentre dure la suspensió de les classes.

«Les actuals circumstàncies de crisi sanitària ens obliguen a adoptar mesures per a intentar contindre l’expansió de la covid-19», ha explicat Lozano, qui ha assenyalat que «seguint les recomanacions de l’alcalde de València i de les autoritats sanitàries sobre la importància del màxim confinament de la ciutadania, hem considerat convenient que, durant els períodes de confirmació i matricula, des del 21 de gener fins al 8 de febrer, queden suspeses les activitats formatives de la Universitat Popular, per a evitar la confluència de participants en les classes i de persones que acudeixen per a informar-se».

Declaracions de la regidora de Benestar Social  i presidenta de la UP, Isabel Lozano.

No obstant això, ha subratllat la regidora, les persones en procés de matriculació o que vulguen informació, continuaran sent ateses pel personal dels centres, ja que estos estaran oberts a fi d’atendre el públic en les tasques d’informació i renovació de la matrícula. Com és conegut, des de fa tres anys el procés de matriculació és on-line, per la qual cosa l’atenció serà exclusivament informativa. L’horari d’obertura serà de dilluns a dijous de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.

En les pròximes setmanes es valorarà de nou la possibilitat de prorrogar o no estes mesures, sempre en funció de l’evolució de la situació sanitària i de quines siguen les mesures establides pel govern valencià, ha explicat Isabel Lozano. La delegada i presidenta de la UP ha fet una crida, «donada la situació, i les mesures adoptades (que esperem que siguen temporals) al fet que les i els participants en les activitats guarden el màxim confinament domiciliari».