Si el meu pare visqués el portaria …


Rovella i Morvedre en El Rapte d'Europa

Seguim amb la segona sessió del projecte “El rapte d’Europa” sota la direcció de Jesús Rubio. En aquesta jornada de treball les participants de la Universitat Popular de Rovella i Morvedre han pres part en una dinàmica de grup que ha servit d’escalfament, per estrènyer vincles i trencar barreres en la comunicació i interacció amb les altres persones de l’equip. Música, respiració rítmica, estiraments, moviments suaus, tècniques de relaxació, desplaçaments per la sala i ball a ritme de bolero i de pasdoble.

Durant la dinàmica, els records han saltat en en veu baixa d’oïda en oïda o han estat revelats en veu alta per compartir la memòria amb la qual es compondrà el mosaic d’història no escrita que significa el projecte El rapte d’Europa. Després de la dinàmica a la sala Espai Inestable, les participants han realitzat un passeig pel centre històric de València amb Jesús Rubio, per estimular la memòria i que aflorin els records a peu de carrer de la història viscuda de la ciutat.

La creació escènica s’oferirà al públic en una sola sessió la vesprada del 24 de novembre a les 20:00 hores i en sessió per a la Universitat Popular el 23 de novembre a les 10:30 hores, en Espai Inestable.