Curs 2020/2021


INICI DE MATRÍCULA: 14 DE SETEMBRE A LES 10h

El pròxim 14 de setembre s’obrirà la plataforma online per a la matrícula en les places lliures per a les activitats de la Universitat Popular de València que es desenvoluparan de setembre/octubre a desembre 2020. Les places lliures, centres, horaris i preus es podran consultar accedint a través d’aquesta web www.universitatpopular.com

Les classes seran presencials i es desenvoluparan en una sessió setmanal a causa de la limitació de ràtios per les mesures COVID-19.

Al gener 2021, les persones matriculades en setembre-desembre 2020 podran optar a renovar la seua matrícula per als mesos de gener a juny 2021.


LA UNIVERSITAT POPULAR HA PERMÉS CONSERVAR LA MATRÍCULA DEL CURS 2019/20 PER AL CURS 20/21

El primer trimestre serà gratuït per a qui haja perdut classes per la pandèmia, la programació d’activitats es mantindrà igual que el curs 2019/20 i, a causa de la limitació sanitària de ràtios per aula, hi haurà una sola sessió de classe per setmana.

Les persones amb matrícula activa el dia 12 de març de 2020, data en què es va decretar l’estat d’alarma, poden continuar les classes al setembre si han confirmat en la nostra web el seu desig de continuar. El termini de confirmació de la continuïtat fou de l’1 al 12 de juliol de 2020.

La pàgina per a noves matrícules és: https://matricula.universitatpopular.com

Les persones que estaven matriculades i assistint a classe fins al 12 de març de 2020 (s’exclou aquelles que ja se’ls haguera retornat la matrícula) podran continuar assistint a les mateixes activitats amb la mateixa matrícula, del 30 de setembre de 2020 fins al 18 de desembre de 2020. El curs 2019/20 es prolonga fins a les vacances de Nadal. Fins a aqueixa data, només s’impartirà una sessió setmanal, amb el 50% de les persones matriculades en cada grup, a causa de les mesures de seguretat sanitària, que indiquen l’obligació d’assegurar la distància mínima de metre i mig entre persones a les aules i una ràtio màxima.


PROCEDIMENT PER A CONFIRMAR LA PLAÇA DEL CURS 2019/20 PER A CONTINUAR AL SETEMBRE:

Del 01 al 12 de juliol de 2020, les persones interessades a continuar deuen:
– Entrar en la web matricula.universitatpopular.com
– Identificar-se amb el seu número de DNI.
– Se’ls mostrara les matrícules que té actives.
– En cadascuna de les matrícules actives, haurà de marcar la casella de confirmació; en el desplegable amb les opcions, ha de marcar la casella del dia de la setmana que vol assistir a classe. Si en una matrícula no vol continuar, no marque res.
– Confirmar cada pantalla.
– Rebrà un correu electrònic de confirmació.

Les persones que no comuniquen la seua intenció de continuar en el termini indicat de l’1 al 12 de juliol seran donades de baixa.


LLISTA D’ESPERA I PERSONES QUE NO ESTAVEN MATRICULADES QUAN ES VA INICIAR L’ESTAT D’ALARMA:

El mes de setembre, les places que no s’hagen confirmat com ocupades per les persones matriculades en el curs 2019/20, s’oferiran primer a la llista d’espera de l’activitat si n’hi haguera, i la resta eixiran com a places lliures en la web i es podran sol·licitar.
En el cas que hi haguera grups nous, s’adjudicarà primer la plaça als qui no hagueren pogut formalitzar la matrícula en el mateix centre o activitat, i la resta seran places lliures.
Les persones amb matrícula activa en aquelles activitats i centres que hagueren impartit un nombre de sessions inferior a les suspeses (Benicalap, Benimaclet, Ribes Espai i alguns grups concrets per malaltia del personal formador), podran optar entre la devolució del preu públic abonat i la continuació de la matrícula.


PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS PER Al CURS 2020/21 (de gener a juny de 2021)
a) El mes de desembre de 2020, es formalitzarà la matrícula per a les activitats del curs 2020-2021 que es desenvoluparà entre gener i juny de 2021.
b) La programació d’activitats aprovada és bàsicament de continuació de la del curs finalitzat, i es facilitarà que les persones matriculades en aquestes activitats puguen formalitzar la seua matrícula “de continuïtat” en les mateixes activitats.
c) La quantia del preu públic de la nova matrícula serà conforme amb la duració del nou curs.
d) Les persones que no s’acullen a aquesta opció en el termini fixat, perdran els seus drets sobre aquesta, amb independència que puguen matricular-se en qualsevol altra activitat.


PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS

Actividades Curso 2020/21

La programació d’activitats consta de 8 àrees temàtiques: Formació bàsica i general, Arts plàstiques, Expressió corporal i musical, Idiomes, Benestar, Socials, tecnologies i Viure en valencià. En el conjunt d’àrees s’oferiran al voltant de 50 activitats diferents. Entre elles, Anglés, Anglés per al turisme, Formació bàsica, Formació general, Informàtica, Ioga, Balls de saló, Ceràmica, Esmalts, Gimnàstica, Pintura i dibuix, Restauració mobles, Art i reciclatge, Comunicació, Artesania, Música, Memòria i estimulació cognitiva, Fotografia, teatre, Cultura Valenciana i Valencià.

La Universitat Popular de València compta en l’actualitat amb 31 seus en diferents barris i districtes de la ciutat de València.


DATES D’INICI D’ACTIVITATS

Les classes es reprendran a partir del 30 de setembre de 2020