Activitats de cicle llarg


La Universitat Popular compta, per al curs 2017/2018, amb un programa de 21 activitats de cicle llarg –de setembre a juny-, que es complementen amb altres activitats de durada més curta i temàtiques diferents, com les del programa “Coordenades. Aules obertes”.

Les activitats de cicle llarg es desenvolupen en dues sessions setmanals d’hora i mitja lectiva: dilluns i dimecres o dimarts i dijous. Requereixen la formalització d’una matrícula durant el periode que s’estableix i s’anuncia formalment. Per al curs 2017/18 s’obri la matrícula online i també es manté la presencial per a una reserva del 20% de les places. També és possible inscriure’s a la llista d’espera en els centres UP.

El preu de les activitats de cicle llarg oscil·la entre els 25€ (Alfabetització, Cultura General, Espanyol per a estrangers/es, Cultura Valenciana i Informàtica) i els 55€ (Anglés, Artesania, Ceràmica, Pintura i Dibuix, Gimnàstica, Balls de Saló, Tall i Confecció, Restauració de Mobles, Esmalts, Dansa Valenciana, Tabal i dolçaina, Música, Ioga, Comunicació, Fotografia i Teatre).

 

ACCESO A FORMULARIO WEB DE MATRÍCULA


També pots matricular-te des de dispositius mòbils: descarrega’t la app Universitat Popular a la app store.

   


Llistat d'activitats anuals