La matrícula per als nous tallers de ‘Coordenades’ obrirà el 22 d’abril


La Universitat Popular de València obri el període de matrícula per a 12 nous tallers del programa Coordenades. Els tallers s’enfoquen en les temàtiques d’agricultura sostenible, benestar, prevenció de riscos, escriptura, agilitat mental i arts escèniques. La duració dels tallers serà entre 4 i 12 sessions, amb un preu de matrícula d’entre 0 i 20 € depenent del nombre de sessions. La matrícula serà en línia en la web matricula.universitatpopular.com i la informació detallada de cada taller es pot consultar en https://universitatpopular.com/va/actividades-coordenades/

Els tallers que comencen al maig es desenvoluparan en setze centres de la Universitat Popular diferents: Els Orriols, Russafa, Camins al Grau, Carpesa, Benifaraig, Na Rovella, Nou Moles, La Malva-rosa, Benimaclet, Russafa, Els Cases de Bàrcena, Marxalenes, Poble Nou, Benimàmet-Beniferri, Benicalap, Sant Isidre i Jesús.

Els tallers començaran al mes de maig o juny, segons taller i centre UP, a excepció de Tècniques narratives, Bombes de llavors i Cultiu de bolets comestibles, que s’iniciaran a partir de setembre.

Els títols dels tallers oferits són:

PREVENCIÓ DE RISCOS EN LA LLAR
MOVIMENTS PER AL BENESTAR
TALLER D’INTERPRETACIÓ
TÈCNIQUES NARRATIVES
GIMNÀSTICA MENTAL
AGRICULTURA CASOLANA: CURES, INSECTICIDES I COMPOSTOS CASOLANS I NATURALS
BOMBES DE LLAVORS
CULTIU DE BOLETS COMESTIBLES
JARDINERIA EN TERRASSES I BALCONS
SISTEMES DE REPRODUCCIÓ, EMPELTS, ESQUEIXOS I *GERMINACION.
PLANTES I INSECTES, INTERACCIONS.
PLANTES AROMÀTIQUES