Els centres de la Universitat Popular en Falles


Els centres de la Universitat Popular han celebrat les Falles 2024 amb la confecció de monuments artesanals i la designació de Falleres Majors i Presidents fallers. A més, la major part dels centres UP han organitzat eixides culturals falleres a l’exposició del Ninot, a la mascletà i a gaudir de xocolata i els meravellosos bunyols en els seus barris. En la UP El Palmar han volgut reconéixer a la Falla d’El Palmar amb una visita en grup i aprenent sobre la seua història a través d’algunes de les seues Falleres Majors, que són a més, participants de la UP.

En el centre #UPAiora un monument construït pel participant de #Informàtica José Pompilio Sebastià Sebastià reproduïx l’edifici del centre #UPAiora situat en el singular Palauet d’Aiora. El monument inclou la façana i estructura de l’edifici, l’aula d’Informàtica amb el grup d’alumnes i alumnes i la formadora, així com el despatx de l’edifici amb una figura que representa a la responsable del centre.

I, a més, la Falla Ramiro de Maeztu-Lleons ha regalat a la Universitat Popular una maqueta del Palauet d’Aiora que van construir per a la seua Betlem de Nadal. La maqueta es pot veure en el nostre centre #UPAiora.

Ací la fotogalería de les festes falleres: