Activitats Coordenades

Programa d’activitats gratuïtes de diferent durada i format que complementa la programació d’activitats de cicle llarg de la Universitat Popular de València. El seu objectiu és oferir continguts de suport als projectes de centre UP, adequar-se a noves exigències de la realitat social i donar resposta a un major nombre de persones amb diferents necessitats i inquietuds formatives i de participació social. La programació es renova en diferents moments de l’any.

En el curs 2021/22 els cursos de Coordenades han sigut: Fem tric: Internet des de zero amb el teu mòbil, Fem Tric: Internet per a dones emprenedores, Reciclatge de roba, Com relacionar-se digitalment amb l’Ajuntament de València, Compres i formes de pagament per Internet amb seguretat, Alimentació saludable i mercats de proximitat, Certificat digital, Exercita la teua memòria, Repàs de valencià i Com començar amb les teues xarxes socials.

La plataforma d’inscripció per a cada taller s’obrirà 7 dies abans de l’inici de les classes de cadascú.

No es podrà repetir matrícula d’un mateix taller. Cada persona podrà matricular-se de diferents tallers (diferents títols) però no repetir un taller.

Més informació: [email protected]