Curs 2021/22: calendari de matrícula i programació d’activitats


La Universitat Popular de València ha aprovat la programació d’activitats de cicle llarg per al curs 2021/22 d’este Organisme Autònom municipal. L’oferta de formació i animació sociocultural per al pròxim curs inclou 39 activitats que es desenvoluparan d’octubre de 2021 a juny de 2022 i que s’emmarquen en 6 àrees temàtiques distintes: arts plàstiques, formació general, anglès, expressió corporal i musical, valencià i cultura valenciana i tecnologies.

Pot descarregar la Programació d’activitats 2021/22 per centres de la Universitat Popular ací: DESCARREGAR.

Pot consultar la programació d’activitats 2021/22 per activitats i àrees temàtiques ací: https://universitatpopular.com/actividades-de-ciclo-largo/

PROGRAMACIÓCURS 2021-22 (06 setembre 21 (2)

Calendari de preinscripció i matrícula

Per a optar a una plaça en una o més activitats de UPValència ha de preinscriure’s del 6 al 19 de setembre i, una vegada realitzat el sorteig de places (el 21 de setembre) comprovar si ha obtingut plaça i en eixe cas formalitzar la matrícula a través de la nostra web de matriculació: matricula.universitatpopular.com

El període de preinscripció per a les activitats del curs 2021/22 estarà obert del 6 al 19 de setembre. La preinscripció es farà en línia però els centres UP estaran oberts a partir de l’1 de setembre per a resoldre presencialment dubtes i facilitar les preinscripcions a les persones que puguen tindre dificultats d’accés a les noves tecnologies o a connexió a internet.

El 21 de setembre es realitzarà el sorteig de places i la formalització de les matrícules serà del 23 al 29 de setembre. La matrícula per al curs complet i en un sol pagament serà de 30 o 55 € segons activitat.

Les classes del curs 2021/22 començaran el 4 d’octubre per als grups de dilluns i dimecres i el 5 d’octubre per als grups de dimarts i dijous. La possibilitat de matrícula quedarà oberta mentre queden places lliures.

31 centres i més de 50.000 assistències a recursos culturals

La Universitat Popular de València compta amb 31 centres a diferents barris del nucli urbà i als pobles de la ciutat de València. La seua programació d’activitats està dirigida a les persones majors de 18 anys.

A més de l’activitat formativa de duració anual, la Universitat Popular de València impulsa cursos i tallers de duració més curta al llarg del curs i desenvolupa un programa d’activitats socioculturals per a les persones matriculades als seus centres, que mobilitza cada curs més de 50.000 assistències a recursos culturals de la ciutat com museus, cinema, teatre, recorreguts d’interès històric i cultural, així com activitats en col·laboració amb nombroses entitats i institucions socioculturals de la ciutat.