La Universitat Popular de València obri la matrícula del curs 2023/24


La Universitat Popular de València obri el període de matrícula en línia per a les activitats del curs 2023/24 en la web matricula.universitatpopular.com. La regidora responsable de l’àrea de Benestar Social, Marta Torrado de Castro, ha manifestat que “obrim una nova etapa per a la Universitat Popular, amb la voluntat d’impulsar millores i obrir noves oportunitats. Este projecte és un patrimoni molt valuós de la ciutat que pretenem cuidar i que mereix nous objectius de futur”. Les classes començaran el 27 de setembre per als grups amb classe els dilluns i dimecres i el dia 28 per als grups que assistixen a les aules dimarts i dijous.

Encara que la matricula s’ha de formalitzar de manera telemàtica, tots els centres UP romandran oberts per a l’atenció al públic i donar suport a persones que tinguen dificultats amb l’accés a les noves tecnologies. En l’atenció presencial, el personal de la Universitat Popular podrà proporcionar fulles de pagament en paper a qui no tinga accés al pagament en línia.

Per primera vegada, este curs la Universitat Popular ha obert l’opció de facilitats d’accés per a persones cuidadores no professionals. Esta opció se suma a les facilitats d’accés per a persones amb mobilitat reduïda i l’exempció de taxes per a dones supervivents de violència de gènere.

El curs 23/24 la Universitat Popular disposa d’una programació de 47 activitats diferents de cicle llarg (de setembre a juny), entre elles Cultura General, Filosofia pràctica per a la vida moderna, Gimnàstica, Ball, Dansa, Estimulació cognitiva, Inglés, Informàtica, Música o Cultura Valenciana. A més, ofereix l’oportunitat de participar en nombroses activitats socioculturals en els propis centres i en visites als diferents recursos culturals de la ciutat, com museus, cinema, teatre, exposicions o rutes guiades.

La matrícula per a un curs complet en la Universitat Popular és de 25€ per a les activitats de caràcter bàsic i de 55€ per a la resta d’activitats, en un únic pagament per curs en formalitzar la matrícula.