Les participants de Formació General comparteixen les seues lectures més especials per a transitar la pandèmia


Les participants de Formació General comparteixen les seues lectures més especials per a transitar la pandèmia. A partir d’una activitat de #UPaCasa han preparat i gravat diferents recomanacions literàries i les mostren en un vídeo editat per la formadora de Formació General de #UPValència Inmaculada Baró.

Els grups de #FormacióGeneral estan realitzant activitats d’estimulació cognitiva i memòria cada dia amb el programa d’acompanyament i dinamització social #UPaCasa de la Universitat Popular de València. L’activitat diària consisteix en la realització d’unes fitxes didàctiques que reben de la formadora pels mitjans que cada persona li resulten més accessibles, donat que algunes participants tenen dificultats d’accés a noves tecnologies. El programa permet una connexió freqüent amb #UPValència i el manteniment de l’activitat d’estimulació que afavoreix evitar l’aïllament i mantenir l’activitat cognitiva en forma.

És possible accedir als materials en este enllaç: https://ejerciciosdememoria.org/

L’objectiu de la proposta és continuar amb la programació del curs que s’ha vist interromput per la pandèmia, que els i les participants posseïsquen les habilitats d’aprenentatge que els permeten continuar aprenent d’una manera que haurà de ser en gran manera autodirigida o autònoma, mantindre el contacte amb la comunitat de la UP, combatre les dificultats que presenta el confinament, especialment respecte a la soledat i aïllament.

#UPNouMoles #UPAbastos