Novetat! Cursos gratuïts per a dones per a utilitzar internet des de zero


La Universitat Popular de València inicia un nou taller gratuït per a dones que desitgen aprendre a utilitzar internet des de zero. No es necessiten coneixements previs i l’activitat està pensada per a començar des dels coneixements més bàsics que es necessiten per a navegar i usar aplicacions fonamentals, com ara sol·licitar cita prèvia en el centre de salut o participar en una videoconferència amb la família, enviar mails, veure pel·lícules en línia, saber com connectar-se a un curs en línia o visualitzar vídeos, xarrades o recursos culturals en internet, entre altres. A més també es facilitarà formació per a utilitzar la plataforma virtual Teams que s’usa en els centres de la Universitat Popular de València com a entorn virtual d’aprenentatge i comunicació amb participants.

Cada taller consistirà en 5 sessions formatives de 2 hores per sessió i pot realitzar-se en tres horaris i centres diferents. Es recomana portar a l’aula el mòbil, tauleta o portàtil amb el qual es desitge aprendre, i les persones que no disposen d’equips portàtils podran utilitzar els de la UP.

Aquesta formació forma part dels projectes de la Federació Espanyola d’Universitats Populars amb càrrec als fons per a fins socials amb càrrec a l’IRPF i dirigits a dones. La formació serà impartida per les periodistes Pilar Almenar i Laura Bellver en els centres d’Aiora, Benicalap i Ribes Espai de #UPValència.

INSCRIPCIÓ i consulta de places lliures: shorturl.at/avMNY

 

HORARIS I CENTRES:

GRUP 1 – DILLUNS 9 A 11h – UP AIORA (C/ Sants Just i Pastor, 96)

CLASSES:

MARÇ: dies 8, 15, 22, 29

ABRIL: dia 19

GRUP 2 – DIMARTS 9 A 11h – UP BENICALAP (C/Luis Braille, 1)

CLASSES:

MARÇ: dia 9, 23, 30

ABRIL: 13, 20

GRUP 3 – DIJOUS 11 A 13h – UP RIBES Espai (Parc Central – Carrer Filipines)

CLASSES:

MARÇ: dies 11, 25

ABRIL: 15, 22, 29