Programa d’activitats socioculturals obertes d’UPValència


La Universitat Popular de València impulsa cada curs un extens programa d’activitats socioculturals, projectes d’innovació cultural i artística i programes en col·laboració amb entitats de caràcter local, estatal i internacional, a través del seu projecte de Gestió Cultural i dels seus centres.

Una part d’estes activitats està dirigida a les persones matriculades en els seus centres, però també s’ofereix un programa obert a la participació de persones no matriculades.

Activitats obertes, de lliure accés (també pot consultar esta informació presencialment en els centres de la Universitat Popular):

📆 DEL 2 DE NOVEMBRE 2023 AL 15 DE FEBRER 2024 |📍 Centres UP Palauet d’Aiora (C/ Santos Justo y Pastor, 98) i UP Ribes espai sociocultural (Parque Central. Nave 2. C/ Filipinas, frente al número 23):

II edició del programa formatiu “LA NOSTRA DIETA, EL NOSTRE PLANETA”. Onze tallers pràctics i gratuïts que es desenvoluparan de novembre 2023 a febrer 2024 amb l’objectiu de promoure una dieta més saludable, sostenible i justa facilitant la formació de la ciutadania en este àmbit. El programa és una iniciativa de l’ONG Justícia Alimentària, amb el finançament de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge i de la Conselleria d’Agricultura.  Promou l’aprenentatge sobre com mengem, ingredients nocius, etiquetatge i publicitat, impactes ambientals de la producció i el consum d’aliments, disseny de menús saludables i sostenibles, el potencial de les iniciatives comunitàries i veïnals i l’agroecologia, entre altres continguts.

Inscripció obligatòria i gratuïta: ACÍ.


📆 DE SETEMBRE DE 2023 A JUNY  DE 2024 |📍 Centre UP La Saïdia (Plaça Roncesvalles, 8. Tel. 963 476 048)

CLUB DE LECTURA. Sessions una vegada al mes, el tercer dimecres de mes. De 9.30 a 11.00 hores