La Universitat Popular oferix més de 500 places en els nous tallers del programa Coordenades


La Universitat Popular (UP) ha obert la matrícula per a accedir a 526 places oferides per a participar en huit noves propostes del Programa Coordenades. Estos tallers de format curt, que completen la programació d’activitats de cicle llarg, es desenvoluparen, en diferents dates, entre octubre i desembre, en 20 centres UP en diferents barris i pobles de la ciutat.

La regidora de Benestar Social i responsable de la Universitat Popular, Marta Torrado, ha explicat que “este programa permet ampliar les possibilitats d’accés als centres de la UP i incorporar-hi persones amb necessitats formatives o de socialització que s’adapten millor a un format de taller més curt i de temàtiques diferents de l’oferta d’activitats de cicle llarg”.

La major part dels tallers programats són gratuïts i es duran a terme en 4 sessions. Encara que també n’hi ha amb una matrícula de 20 euros i amb una duració que oscil·la entre les 10 i 14 sessions.

Els tallers per a este trimestre estan enfocats especialment a l’alfabetització digital, com és el cas de “Com relacionar-se digitalment amb l’Ajuntament de València”, “Compres i formes de pagament per Internet amb seguretat”, “Genera el teu certificat digital”, “Introducció a Whatsapp” i “Ús bàsic del mòbil des de 0,0 (Telèfon intel·ligent)”. A més s’oferix un taller de “Repàs de valencià”, “Iniciació al cant coral” i “Tècniques de teatre aplicades a la intel·ligència emocional”.

Al llarg del curs la Universitat Popular oferix diferents edicions del programa Coordenades amb nous títols i oportunitats de participació. Concretament, en este trimestre, 47 grups podran participar d’estos  tallers que s’impartiran, en horaris a triar de matins o vesprades, en els centres de: Algirós, Benicalap Espai Sociocultural, Benimàmet-Beniferri, Benimaclet, Castellar-l’Oliveral, Camins al Grau, Ciutat Vella, El Cabanyal, El Palmar, Els Orriols, La Saïdia, La Malva-rosa, Na Rovella, Palauet d’Aiora, Jesús, Marxalenes, Massarrojos, Russafa, Nou Moles, Sant Isidre.

A més, la UP ha obert la matrícula per a dos cursos monogràfics gratuïts d’Artesania en el centre UP Benimàmet-Beniferri, i de Dibuix i Pintura en els centres UP Benimàmet-Beniferri i La Torre. Estos també es desenvoluparan d’octubre a desembre.

La inscripció, necessària també per als tallers gratuïts, es pot realitzar en la web matrícula.universitatpopular.com